Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

L-Fashion
Brusselsesteenweg 525
3090 Overijse
www.L-fashion.be
info@L-fashion.be
Tel: 0032 493 51 61 61
BTW BE06 29 789 128

Verkoop van Kleding en accessoires

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten van de webshop www.L-fashion.be

Art VI. 46: “Bestelling met betaalverplichting” is van toepassing

Het plaatsen van een bestelling op de webshop www.L-fashion.be leidt tot de uitdrukkelijke aanvaarding van deze algemene voorwaarden. L-fashion behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden, de prijzen van onze artikelen, informatie en bevoorrading van de producten te wijzigen en/of aan te vullen voor toekomstige bestellingen zonder voorafgaande kennisgeving. Op lopende overeenkomsten gelden de voorwaarden die van toepassing waren op het ogenblik van de totstandkoming van de overeenkomst.

Leveren

Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd of niet overeenstemmen met de artikelen die op de bestelbon vermeld staan dan moet je ons dit melden binnen de 3 dagen na levering met een foto als bewijs en ons de artikelen terugsturen binnen de 14 dagen. Wij streven ernaar om binnen de 5 werkdagen nadat het totale saldo van jouw bestelling op de rekening staat van L-fashion jouw bestelling op het door jou aangegeven adres te laten leveren.

Afhalen bij L-fashion is mogelijk tijdens de openingsuren of op afspraak.

Alle producten worden geleverd binnen Europa. We kunnen geen bestellingen aanvaarden buiten Europa.

L-fashion kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld of bij overmacht wegens staking, ongeval, slecht weer e.d. We behouden het recht om te allen tijde een retour te weigeren wanneer deze niet aan onze voorwaarden voldoet.

Leveringkosten

De verzendkosten hangen af van welke bezorgdienst. Aankopen vanaf 100 euro worden gratis verzonden.

Transportmogelijkheden

 • Afhalen in onze depot L-fashion
 • Bpost
 • PostNL

Prijzen

Onze prijzen zijn uitgedrukt in euro inclusief alle belastingen, btw taksen en diensten uitgezonderd de verzendingskosten, deze worden u meegedeeld voor u effectief de bestelling bevestigd.

Webshop L-Fashion behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren in volgende gevallen:

 • bij het niet voorradig zijn van een product
 • bij bestellingen van kinderen onder de 18 jaar tenzij mits goedkeuring van hun ouders of voogd
 • bij ernstig vermoeden van rechtsmisbruik of kwade trouw van de klant
 • bij overmacht
 • bestellingen buiten Europa

Betalingen

Betalingen geschieden via Mollie en volgende terminals:

 • Bancontact,
 • Creditcard,
 • Ideal,
 • Paypal,
 • KBC online
 • Belfius Online

We doen er alles aan om alles zo veilig mogelijk te laten te verlopen maar L-fashion kan onmogelijk verantwoordelijk gesteld worden bij misbruik door hackers, kwaad opzet, overmacht, enzovoort.

Wisselen of terugname

Het kan altijd gebeuren dat een artikel u niet bevalt bv. u niet mooi past , te klein of te groot is dan kunt u dit ruilen of nemen we dit terug op voorwaarde dat deze ongebruikt en er geen draagsporen zijn, geen parfum op is en niet bevlekt of gescheurd tenzij dit laatste een fabrieksfout is. De artikelen worden alleen aanvaard binnen de 14 dagen na aankoop in hun oorspronkelijke verpakking en alle labels moeten aan het artikel nog hangen. Retourneren gebeurt op kosten van de klant en de klant draagt ook de verantwoordelijkheid van het transport.

Koopovereenkomst

De verkoopovereenkomst tussen L-fashion en de klant komt tot stand na de betaling van de bestelling inclusief de verzendingskosten.

Klachten

Fotograferen:

We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij kleurverschil. De reële kleuren staan bij elk kledingstuk vermeld. Enige klachten proberen we altijd eerst als volwassenen op te lossen. Indien dit echt niet kan dan telt dit voor alle overeenkomsten die er worden afgesloten met onze klanten: ongeacht hun woonplaats is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show